Svet-Stranek.cz
DEN SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ

Život v pohybu:

Život v pohybu

  • - Už se Vám určitě stalo milé dámy, že Vám kamarádka nebo kolegyně barvitě popisovala, jak si dobře zacvičila a byla v báječné posilovně a aby jste šla taky. Jste v práci celý den na nohách a bolí Vás záda a nohy a vlastně celé tělo?
  • Čekáte až Vás někdo veme za ruku a dotáhne do posilovny? Nebo nevíte zase jak cvičit, jak dýchat,nechcete jít sama a najímat si v posilovně drahého osobního trenéra? Který Vás bude honit od stroje ke stroji a říkat Vám plno informací a doporučovat drahé doplňky stravy a spalovače, protože to má v popisu práce.
  • Nemluvím o tom , že jsou v posilovně i muži a jejich dotěrné pohledy na samotnou ženu na Vás, nemusí být zrovna to co potřebujete.
  • Takže když budete odcházet z posilovny, tak Vás bude bolet celé tělo, hlava a v peněžence budete chudší o pár set korun a polovička informací bude nenávratně pryč. Jen si řeknete, už tam nikdy nepůjdu a budete si říkat co na tom cvičení všichni vidí a radši si zacvičíte doma parkrát na koberci.
  • Nebo máte naopak s posilovnou dobré zkušenosti a už jste se jak se říka zacvičila a jste ostřílená fitness laidy a máte už oblíbenou posilovnu kam ráda chodíte.Chodíte do posilovny už sama protože Vám kamarádka zavolala že nemá čas, nebo jste začaly chodit společně ale ona už toho nechala a Vy teď chodite sama a už nemate si skym poklábosit na rotopedu?
  • Mám pro Vás dámy řešení a způsob jak spojit příjemné s užitečným. Věnoval jsem se několik let cvičení jak doma tak v posilovně a jak uzpůsobit stravu k danému cvičení. Znám ruzné programy na cvičení a přímo pro Vás vytvořím cvičení Vám šité na míru,podle toho co chcete, jestli snížit vahu, nebo spevnit určite partie,nebo program na celkové zvýšení Vaší kondice. 
  • Budu chodit cvičit s Vámi a přesně Vám na míru a v klidu budu říkat, jak máte cvičit,nepřepínat tělo,jak dýchat při určitém cvičení. Příjemně si zacvičít a mít z toho dobrý pocit,budu Vám na blízku a věnovat se Vám,nebo dohlížet jak Vám to jde a budu Vás povzbuzovat a držet Vám palce.
  • Na konci 1-2 hodinového cvičení obdržíte ode mně v písemné podobě jaké cviky máte cvičit,základy dobrého cvičení a jakou stravu zvolit přesně pro Vás.
  • Když se Vám cvičení bude se mnou líbit a budete spokojená,můžeme ve cvičení příště pokračovat a těšit se na příjemné vysledky a dobrej pocit že jste udělala něco pro zdravý a pro svoje tělo.
  • Příjemným završením celého cvičení může být příjemné posezení u dobrého cocktailu podělit se o zážitky ze cvičení,zasmát se a mít příjemný večer.
  • Pokud Vás to milé dámy oslovilo a chcete si něco takového zkusit, neváhejte a poďte si zacvičit v mém doprovodu a při odborném dohledu a uvidíte samy, že to není až tak špatné spojení příjemného s užitečným.